Messcher heeft voor uw veiligheid altijd de juiste oplossing.

Maatwerk

Altijd de juiste oplossing

Professionele montage

Snelle levering

Onze expertises

Gaashekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk

Spijlenhekwerk

Poorten & toegangscontrole

Sier & Modiushekwerken

Duurzaam en voordelig!

Buitenhekwerk van Messcher

Het beveiligen van een terrein kan op vele manieren. Een hekwerk is een prima eerste stap voor terreinbeveiliging en afbakening voor bedrijven. Bij Messcher kunt u terecht voor de hoogste kwaliteit buitenhekwerk voor buitenbeveiliging en hekwerk bedrijven. Met ons buitenhekwerk voldoet u aan alle hedendaagse veiligheidsnormen en -vereisten. Daarbij zijn onze producten zo ontwikkeld om u tijd, geld en zorgen te besparen.

Oplossingen

Messcher is te allen tijde in staat om u een kwalitatief hoogwaardige oplossing te bieden, gebaseerd op uw specifieke wensen. Wij hebben een compleet assortiment aan standaardoplossingen. In ons aanbod vindt u gaashekwerk, metalen hekwerk, dubbelstaafmat hekwerk, staalmathekwerk, spijlenhekwerk en sier & modiushekwerken, maar ook hekwerk metaal. Keuze genoeg dus. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Wij helpen u graag met het maken van een beslissing.

Al 20 jaar evaring met montage & advies op maat

Buitenhekwerk op maat

Naast een compleet assortiment aan standaardoplossingen, leveren wij ook buitenhekwerken op maat. Voor elke situatie hebben wij wel een uitkomst. Op onze website leest u meer over alle mogelijkheden van hekwerk voor bedrijven en en particulieren. Wij gaan graag met u in gesprek en bespreken uw wensen. Waar wilt u het buitenhekwerk plaatsen? Als u dit in uw tuin wilt plaatsen dan is het logisch dat het hekwerk er ook nog eens elegant uit moet zien. Als dit het geval is dan vertellen we u meer over de mogelijkheden met betrekking tot sierhekwerken. Wilt u graag een oplossing hebben om de veiligheid van uw bedrijventerrein te vergroten? Dan vertellen we u meer over spijlen hekwerk. Hoe dan ook: wij luisteren graag naar uw wensen en vragen door over de situatie. Wij geven u passend advies op maat zodat u een geschikt buitenhekwerk bestelt.

Hekwerk metaal

Uw wensen en vereisten staan bij ons centraal, ook op het gebied van hekwerk metaal en andere buitenhekwerken. In combinatie met onze vakkundigheid en betrouwbaarheid staat Messcher dan ook garant voor een duurzame, veilige en efficiënte totaaloplossing. Daarbij kunt u er altijd van uitgaan dat ons buitenhekwerk is gemaakt van de meest hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor weet u zeker dat u investeert in een topproduct dat flink veel jaren meegaat. Daarbij geldt dat al onze systemen in alle gevallen aan de Europese Machinerichtlijn (EN 953) voldoen.

Meer weten over hekwerk voor bedrijven?

Heeft u nog vragen over ons buitenhekwerk? Of wilt u gewoon meer informatie over één van onze hekwerken, zoals hekwerk speciaal voor bedrijven? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder. Bent u benieuwd met welke kosten u rekening moet houden? Wij lichten u hier graag over in door een offerte op maat voor u op te stellen, zodat u weet waar u aan toe bent.