Messcher heeft voor uw veiligheid altijd de juiste oplossing.

Offerte aanvragen

Contact

+31 (0) 525 65 53 30
info@messcherhekwerk.nl

 Betrouwbaar

 Kwaliteit

 Ruim 20 jaar ervaring

DSC7486-300×199

Over ons

Messcher is een jonge, flexibele onderneming, gespecialiseerd in buitenhekwerk en poorten. Opgericht in 2014 door Eric van ´t Hul en Ian van Engelen, samen goed voor ruim 40 jaar ervaring met alle facetten van buitenhekwerk. Dit in combinatie met onze passie voor techniek en innovatie stelt ons in staat om doelgerichte en efficiënte oplossingen te bieden voor al uw wensen op het gebied van buitenhekwerk.

Na beiden ruim 20 jaar actief geweest te zijn in het hekwerk, kwamen wij tot de conclusie dat er veel winst viel te behalen op het gebied van efficiëntie en gemak voor de klant. Dit heeft ons dan ook doen besluiten onze eigen producten en systemen te ontwerpen en produceren. Voor onze klanten biedt dit direct voordelen op het gebied van prijs, kwaliteit en gebruiksgemak. Bovendien is onze methode zo ontworpen dat u tijdens de installatie zo min mogelijk ongemakken ondervindt.

Net als u, stellen ook wij de veiligheid van uw personeel en eigendommen voorop. Onze producten zijn dan ook uitgebreid getest, en voldoen aan alle eisen en normeringen van de Europese richtlijnen.

Wilt u graag meer weten over onze producten, of bent u geïnteresseerd in een onafhankelijk advies op maat, neem dan gerust contact met ons op.