Messcher heeft voor uw veiligheid altijd de juiste oplossing.

Offerte aanvragen

Contact

+31 (0) 525 65 53 30
info@messcherhekwerk.nl

 Betrouwbaar

 Kwaliteit

 Ruim 20 jaar ervaring

DSC7486-300×199

Poorten & toegangscontrole

Poorten & toegangscontrole

Staat veiligheid en inbraak bovenaan uw prioriteitenlijstje? Dan is een draaipoort of een schuifpoort een uitstekende manier om de toegang tot uw terrein, gebouw of woning af te sluiten. De poorten van Messcher Hekwerken onderscheiden zich door hun robuuste en veilige kenmerken. Ze hebben goede inbraak werende eigenschappen en een gunstige prijsstelling. Onze poorten & toegangscontrole producten zijn gemaakt van de meest hoogwaardige kwaliteit.

Modellen en uitvoeringen poort toegangscontrole

De poorten & toegangscontrole producten zijn leverbaar in verschillende modellen, materialen en uitvoeringen, die aansluiten bij de diverse hekwerkstijlen. U kiest datgene wat past bij uw hekwerk en/of bij de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Wij hebben verschillende voorbeelden die we graag aan u laten zien. Houdt u van een klassieke of juist een moderne stijl? En hoe groot moet de poort zijn? En wenst u een draaipoort of een schuifpoort? Dit zijn stuk voor stuk vragen die we aan u voorleggen om zo tot een geschikte keuze te komen.

Aanbod

Ons aanbod draaipoorten en schuifpoorten die vallen onder de categorie poorten & toegangscontrole, zijn verkrijgbaar in een aantal standaarduitvoeringen die elk hun eigen specifieke eigenschappen hebben en waarmee in de meeste gevallen volstaan kan worden. Al onze draaipoorten en schuifpoorten worden geproduceerd met de modernste productietechnieken en beschikken over veilige en onderhoudsarme geïntegreerde loopwielen. De poorten worden standaard verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en kunnen voorzien worden van een poedercoating in een aantal RAL kleuren. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Maatwerk poort toegangscontrole

Indien standaard draaipoorten of schuifpoorten omwille van esthetische, ruimtelijke of uit het oogpunt van beveiliging, niet toegepast kunnen worden, bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk voor toegangscontrole poort. Als beveiligingsspecialisten zullen wij dan een passende oplossing opstellen in overeenkomst met uw wensen en eisen. Uiteraard met de grootste zorg en aandacht zodat uw draaipoort helemaal past bij de toegang van uw terrein, gebouw of woning.

Meer informatie over poorten & toegangscontrole?

Met ruim 20 jaar ervaring weten wij precies aan welke eisen en wensen draaipoorten en schuifpoorten, die vallen onder de categorie poorten & toegangscontrole, aan moeten voldoen. Bent u ook geïnteresseerd in een toegangscontrole poort voor uw oprit, op uw terrein en wilt u daarom meer informatie ontvangen? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u te woord zodat u uw terrein, gebouw of woning op een veilige manier kunt afsluiten met een draaipoort of schuifpoort.