Messcher heeft voor uw veiligheid altijd de juiste oplossing.

Offerte aanvragen

Contact

+31 (0) 525 65 53 30
info@messcherhekwerk.nl

 Betrouwbaar

 Kwaliteit

 Ruim 20 jaar ervaring

DSC7486-300×199

Sierhekwerk

Sierhekwerk

Mooi en veilig sierhekwerk om huizen en bedrijfspanden heen: het heeft niet alleen een modieuze functie, ook heeft het een praktische functie. Enerzijds geeft het een onmiskenbare verfraaiing van een waardevol bezit. Anderzijds bakent sierhekwerk het grondgebied af en houdt het ongewenst bezoek buiten de deur. Ook worden parken en tuinen steeds vaker uitgerust met sierhekwerk. Bent u ook op zoek naar prachtig sierhekwerk? Bij Messcher bent u aan het juiste adres.

Sierhekwerk groot assortiment

Ons hekwerk is duurzaam en solide, zodat er een leven lang nauwelijks omkijken naar is. In alle opzichten kan aan de wensen worden voldaan. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal modellen met elk hun eigen stijl, van klassiek tot modern. Zo hebben we sierhekwerk maar ook modiushekwerken. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Let er altijd goed op dat het aanschaffen van een sierhekwerk een investering is voor misschien wel het leven. Het is dus zeker slim om goed na te gaan wat u over twintig jaar nog steeds mooi vindt.

Op maat laten maken

Heeft u zelf een leuk idee in uw hoofd? Dan is het mogelijk om uw eigen ontwerp op maat te laten maken. We gaan graag met u om de tafel zitten en werken uw idee uit. Daarbij zijn er veel mogelijkheden. We onderscheiden ons door een aantal karakteristieke kenmerken zoals het afwerken van de staanders met sierbollen of granaatappels en het blinde verbindingssysteem wat ongewenste demontage van het sierhekwerk tegengaat. Wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn en gaan voor u aan de slag. Ook voor maatwerk sierhekwerk poort kunt u bij ons aankloppen

Kwaliteit hekwerk

Wij vinden het belangrijk dat het hekwerk is gemaakt van de meest hoogwaardige kwaliteit, zodat u, als u wilt, levenslang kunt genieten van het sierhekwerk. Daarom maken we dus alleen gebruik van materialen die het langst in topstaat blijven. Daarbij geldt dat we het hekwerk kunnen laten produceren in een groot scala aan RAL kleuren. Welke kleur past het best bij uw terrein of poort?

Het juiste sierhekwerk vinden

Alle modellen en varianten van ons hekwerk zijn braakwerend en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden van hekwerk, maar ook over sierhekwerk poort. Met ruim 20 jaar ervaring weten wij precies hoe we u verder kunnen helpen en hoe we aan uw wensen en eisen kunnen voldoen. Zo weet u zeker dat er om uw woning of pand het juiste sierhekwerk staat. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder, zodat u een juiste aankoop verricht.