Messcher heeft voor uw veiligheid altijd de juiste oplossing.

Maatwerk

Altijd de juiste oplossing

Professionele montage

Snelle levering

Onze expertises

Messcher Safe en Special products

Scheidingswanden en Server caging

Messcher Economy en doorval beveiliging

Duurzaam en voordelig!

Gaaswanden en machineafscheiding van Messcher

Messcher biedt u een totaaloplossing op het gebied van industriële gaaswanden en machineafscherming. Hierbij garanderen wij u de hoogste kwaliteit en veiligheid wat betreft magazijn- en machinebeveiliging. Onze gaaswanden voldoet aan alle hedendaagse veiligheidsnormen en vereisten. Hierdoor kunnen wij u kwaliteit garanderen.

Gaaswanden: een hoogwaardige oplossing

Wij zijn te allen tijde in staat om u een kwalitatief hoogwaardige oplossing te bieden, gebaseerd op uw specifieke wensen. Naast een compleet assortiment aan standaardoplossingen, leveren wij ook een gaas hek en machineafscherming exact op maat. Hierbij voldoen al onze systemen in alle gevallen aan de Europese Machinerichtlijn (EN 953). Onze producten zijn zo ontwikkeld om u tijd, geld en zorgen te besparen.

Al 20 jaar evaring met montage & advies op maat

Messcher Guard panelen

Messcher Guard panelen vormen de basis voor al onze gaaswanden, die gebruikt kunnen worden voor onder andere machineafscherming, scheidingswanden, industriewanden en magazijnwanden. Ook kunnen deze panelen gebruikt worden voor bijvoorbeeld doorvalbeveiliging, machine bescherming of gaaslegborden. Kortom: multifunctioneel dus. Dankzij de unieke constructie van panelen en staanders zijn de mogelijkheden voor maatwerk en standaardwanden onbeperkt. Meer weten? We gaan graag met u in gesprek en lichten alles toe.

Voordelen

De Messcher Guard panelen en staanders zijn geheel onderhoudsvrij, stofvrij en licht doorlatend. De standaardafwerking van onze gaaswanden en magazijnwanden is standaard verzinkt, waardoor ze niet snel zullen roesten. Uiteraard kunnen wij deze wanden ook in elke RAL-kleur laten poedercoaten. Daarnaast kunt u onze panelen afnemen als losse onderdelen of als een compleet product voor bijvoorbeeld machinebeveiliging of machinehekwerk. Kortom: er zijn diverse mogelijkheden. Tot slot kunnen wij de gaaswanden bij u monteren, waardoor u hier zelf niet meer naar hoeft om te kijken.

Goedkope gaaswanden

Een groot voordeel van ons gaaswerk is dat deze gemaakt zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Dit terwijl u ze voor een voordelige prijs kunt aanschaffen. Bent u dus ook op zoek naar goedkope gaaswanden? Bij Messcher vindt u een op maat gemaakte gaaswand die perfect aansluit op uw eisen en wensen. Wij gaan graag met u in gesprek en bespreken wat u wilt om zo tot een passende oplossing te komen.

Vakkundigheid

Uw wensen en vereisten staan bij ons centraal. In combinatie met onze vakkundigheid en betrouwbaarheid staat Messcher dan ook garant voor een duurzame, veilige en efficiënte totaaloplossing. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij een ervaren en professionele partij die u graag helpt als u gaaswanden of machine afscherming wilt hebben voor uw magazijn of opslagruimte. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.