Messcher heeft voor uw veiligheid altijd de juiste oplossing.

Offerte aanvragen

Industriele gaaswanden

Heeft u een magazijn, opslagplaats of andere industriële omgeving? Dan is het van groot belang dat uw producten en machines goed worden afgeschermd, want zo blijven uw producten en machines zo lang mogelijk in topconditie. Dit kan gerealiseerd worden door te investeren in industriële gaaswanden van Messcher.

Toepassingsmogelijkheden industriële gaaswanden

Met een industriële wand van Messcher heeft u een duurzame en goedkope afscherming van topkwaliteit. Het is de perfecte oplossing voor magazijnen en opslagplaatsen, maar ook kunnen onze wanden gebruikt worden voor andere toepassingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld voor dierenverblijven en logistieke bedrijven.

Messcher Guard panelen

Messcher Guard panelen vormen de basis voor al onze industriële gaaswanden, die gebruikt kunnen worden voor onder andere machineafscherming, scheidingswanden, industriewanden en magazijnwanden. Ook kunnen deze panelen gebruikt worden voor bijvoorbeeld doorvalbeveiliging, machine bescherming of gaaslegborden. Door de unieke constructie van panelen en staanders zijn de mogelijkheden voor maatwerk en standaardwanden onbeperkt.

Voordelen

De Messcher Guard panelen en staanders zijn geheel onderhoudsvrij, stofvrij en licht doorlatend. De standaardafwerking van onze gaaswanden en magazijnwanden is standaard verzinkt. Uiteraard kunnen wij deze wanden ook in elke RAL-kleur laten poedercoaten. Daarnaast kunt u onze panelen afnemen als losse onderdelen of als een compleet product voor bijvoorbeeld machinebeveiliging of machinehekwerk. Kortom: er zijn diverse mogelijkheden als het gaat om industriële gaaswanden.

Flexibele mogelijkheden

Het modulaire hekwerksysteem kunt u laten fabriceren in combinatie met hoekprofielen, deuren, schakelaars, systemen tot toegangscontroles en inloopbeveiliging. Afhankelijk van de toepassing bepalen we samen met u de draaddikte en maaswijdte. Het systeem is flexibel, makkelijk te installeren en zeer sterk door het gepuntlaste draadgaas en stalen frame. Een Messcher industriële wand biedt dus altijd de juiste oplossing voor uw wensen.

Veiligheidsnormen

Wij hebben een compleet assortiment standaardoplossingen, maar bieden dus ook industriële wanden exact op maat. Al onze systemen voldoen in alle gevallen aan de Europese Machinerichtlijn (EN 953). Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat u investeert in een product van topkwaliteit en wat tegelijkertijd ook nog eens hartstikke veilig is.

Meer weten over industriële gaaswanden?

Denkt u ook dat industriële gaaswanden van Messcher voor u de uitkomst bieden? En wilt u daarom meer weten over ons assortiment en de mogelijkheden? Bel vandaag nog voor een afspraak en wij helpen u graag verder zodat u een geschikte aankoop verricht. Bent u benieuwd naar de kosten? Wij stellen voor u een offerte op maat op, zodat u precies weet met welke prijs u rekening moet houden.