Messcher heeft voor uw veiligheid altijd de juiste oplossing.

Offerte aanvragen

Machineveiligheid

Veilig werken met machines is voor u en uw medewerkers belangrijk. Door de geavanceerde processen in de moderne, hedendaagse industrie vraagt dat om steeds meer veiligheidsmaatregelen. Bent u op zoek naar veilige en verantwoorde toegangen tot uw machines? Machineafscherming is een belangrijk punt daarbij. Door Messcher gaaswand systemen te combineren met de gewenste panelen, deuren, sloten en veiligheidscomponenten kunt u makkelijk een volledige en geïntegreerde machinebeveiliging creëren. Samen met u kijken we naar het resultaat van uw risicoanalyse. Op basis daarvan adviseren wij u een systeem dat voldoet aan uw veiligheidseisen. Zo weet u dat uw machine beveiliging goed ingericht is.

Veiligheidseisen

Met de machine afscherming van Messcher speelt u op zeker en heeft u een veilige, verantwoorde toegang tot uw machines. De panelen en staanders in combinatie met verschillende schuifdeuren, draaideuren, schakelaars, systemen voor toegangscontrole en inloopbeveiliging bieden uw medewerkers de veiligheid die vereist is. Onze beveiligingswanden zijn van eersteklas kwaliteit. Onze machineafscherming en veiligheidscomponenten voldoen aan alle vereisten, zoals vastgelegd in de Europese Machinerichtlijn 2006/42/EC. Deze omschrijft de eisen waaraan uw installatie vandaag en de komende jaren moet voldoen als u uw machineafscherming wil uitbreiden of vervangen met nieuwe panelen, deuren en sloten.

Afscherming machines

De basis voor onze machine afscherming zijn onze Messcher Guard panelen en staanders. Door de unieke, modulaire constructie van panelen en staanders zijn de mogelijkheden voor maatwerk en standaardoplossingen voor machine afschermen onbeperkt. De panelen en staanders zijn geheel onderhoudsvrij, stofvrij en licht doorlatend. De standaardafwerking van deze panelen is standaard verzinkt. Uiteraard kunnen wij het ook in elke RAL-kleur laten poedercoaten. Ook over de installatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Ons montageteam is gespecialiseerd om de afscherming van machines snel en vakkundig op locatie te installeren. Uw machinebeveiliging voldoet zo aan alle strenge eisen.

Wat uw beveiligingswensen ook zijn. Messcher denkt met u mee, adviseert u en heeft altijd een goede oplossing voor u. Snel en vakkundig geleverd tegen een scherpe prijs. Bel vandaag nog voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.