Messcher heeft voor uw veiligheid altijd de juiste oplossing.

Offerte aanvragen

Machine afscherming

Veilig werken met machines is voor u en uw medewerkers belangrijk. Door de geavanceerde processen in de moderne, hedendaagse industrie vraagt dat om steeds meer veiligheidsmaatregelen. Bent u op zoek naar veilige en verantwoorde toegangen tot uw machines? Machine afscherming is een belangrijk punt daarbij. Door Messcher gaaswand systemen te combineren met de gewenste panelen, deuren, sloten en veiligheidscomponenten kunt u makkelijk een volledige en geïntegreerde machinebeveiliging creëren.

Op maat gemaakte machineveiligheid afschermingen en beveiligingen

Wij vinden het belangrijk dat we u precies kunnen bieden wat u nodig heeft. Daarom stellen we dan ook een op maat gemaakt plan voor u op. Om dit te realiseren, voeren we eerst een risicoanalyse uit. Samen met u kijken we naar het resultaat en op basis daarvan adviseren wij u een systeem dat voldoet aan uw veiligheidseisen. Zo weet u dat uw machineveiligheid afschermingen en beveiligingen naadloos aansluiten op uw eisen en wensen.

Veiligheidseisen

Met de machineafscherming van Messcher speelt u op zeker en heeft u een veilige, verantwoorde toegang tot uw machines. De panelen en staanders in combinatie met verschillende schuifdeuren, draaideuren, schakelaars, systemen voor toegangscontrole en inloopbeveiliging bieden uw medewerkers de veiligheid die vereist is. Onze beveiligingswanden zijn van eersteklas kwaliteit. Onze machine afscherming en veiligheidscomponenten voldoen aan alle vereisten, zoals vastgelegd in de Europese Machinerichtlijn 2006/42/EC. Deze omschrijft de eisen waaraan uw installatie vandaag en de komende jaren moet voldoen als u uw machineafscherming wil uitbreiden of vervangen met nieuwe panelen, deuren en sloten.

Mogelijkheden

Onze Messcher Guard panelen en staanders zijn de basis voor machinebeveiliging. Door de unieke, modulaire constructie van panelen en staanders zijn de mogelijkheden voor maatwerk en standaardoplossingen voor machine afschermen onbeperkt. De panelen en staanders zijn geheel onderhoudsvrij, stofvrij en licht doorlatend. De standaardafwerking van deze panelen is standaard verzinkt. Uiteraard kunnen wij het ook in elke RAL-kleur laten poedercoaten. Ook over de installatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Ons montageteam is gespecialiseerd om de afscherming van machines snel en vakkundig op locatie te installeren. Uw machinebeveiliging voldoet zo aan alle strenge eisen.

Meer weten over machine afscherming?

Wat uw beveiligingswensen ook zijn: Messcher denkt met u mee, adviseert u en heeft altijd een goede oplossing voor u op het gebied van machineveiligheid afschermingen en beveiligingen. Onze producten zijn snel en vakkundig geleverd tegen een scherpe prijs. Wilt u meer informatie? Bel vandaag nog en wij helpen u graag verder.