Messcher heeft voor uw veiligheid altijd de juiste oplossing.

Offerte aanvragen

Magazijn beveiliging

Voor gebieden of goederen die afgeschermd moeten worden is Messcher de specialist. Door ons veelzijdig systeem,inzicht en vakmanschap creeren we altijd een maat oplossing. Bij ons kunt u kiezen uit een breed scala aan draai- en schuifdeuren die voorzien worden van onze eigen ontworpen en robuuste Messcher Schuifdeur Systeme. Wij zijn bij uitstek de specialist op het het gebied van datacenter security, Messcher Servercaging is robuust en van hoge kwaliteit, neemt weinig ruimte in beslag.Voordeel van gaaspanelen is dat ze lucht en licht doorlaten. Ook de ruimte onder de computervloer en boven het valse plafond word afgeschermd door Messcher.

Veilig werken

Het Messcher Guard systeem is een flexibel systeem, waardoor de gebruiksmogelijkheden onbeperkt zijn. Door de industriële gaaswandsystemen te combineren met de gewenste panelen, staanders, draai- of schuifdeuren, sloten en veiligheidscomponenten kunnen we snel en makkelijk veilig en beveiligde ruimtes creëren. Zo hebt u uw magazijn, opslagplaats of distributiecentrum ingericht, zoals u dat wenst.

Onze gaaswanden en andere veiligheidscomponenten, zowel de standaardoplossingen als de oplossingen op maat, voldoen aan de hedendaagse veiligheidsvoorschriften magazijn, zoals vastgelegd in de Europese Machinerichtlijn 2006/42/EC.

Inrichting magazijn

De basis voor de inrichting van uw magazijn, warehouse of distributiecentra is onze Messcher Guard veiligheidshekwerk (panelen en staanders). Door de unieke, modulaire constructie van panelen en staanders zijn de mogelijkheden voor maatwerk en standaardoplossingen onbeperkt. De panelen en staanders zijn geheel onderhoudsvrij, stofvrij en licht doorlatend. De panelen worden standaard voorzien van een grijze poedercoating RAL 7016. Uiteraard is het mogelijk om de gaaswanden in elke RAL-kleur laten poedercoaten. Ook over de montage hoeft u zich geen zorgen te maken. Ons montageteam is gespecialiseerd om uw locatie snel en vakkundig in te richten.

Messcher gaaswandsystemen voor beveiliging, afscheidingen en veiligheid in magazijn, industrie en bouwbranche. Wat uw wensen ook zijn. Wij denken met u mee, adviseren u en hebben altijd een goede oplossing voor u. Snel en vakkundig geleverd en gemonteerd tegen een scherpe prijs. Bel vandaag nog voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.