Messcher heeft voor uw veiligheid altijd de juiste oplossing.

Offerte aanvragen

Magazijnbeveiliging

Wilt u graag gebieden of goederen afschermen in uw magazijn of opslagruimte? Messcher biedt de uitkomst op het gebied van magazijnbeveiliging. Door ons veelzijdige systeem, inzicht en vakmanschap creëren we altijd een passende oplossing. Bij ons kunt u kiezen uit een breed scala aan draai- en schuifdeuren die voorzien worden van onze eigen ontworpen en robuuste Messcher Schuifdeur Systemen.

Datacenter security

Wij zijn bij uitstek de specialist op het gebied van datacenter security. Met onze Messcher Servercaging kunnen wij uw magazijn of opslagruimte beveiliging. Ons systeem is robuust, van hoge kwaliteit en daarnaast neemt het weinig ruimte in beslag. Het grote voordeel van gaaspanelen is dat ze lucht en licht doorlaten. Ook de ruimte onder de computervloer en boven het valse plafond wordt afgeschermd door Messcher.

Guard systeem

Het Guard systeem is een flexibel systeem, waardoor de gebruiksmogelijkheden onbeperkt zijn. Door de industriële gaaswandsystemen te combineren met de gewenste panelen, staanders, draai- of schuifdeuren, sloten en veiligheidscomponenten kunnen we snel en makkelijk veilige en beveiligde ruimtes creëren. Zo heeft u uw magazijn, opslagplaats of distributiecentrum ingericht met de juiste magazijnbeveiliging, zoals u dat wenst.

Veilig werken

Onze industriële gaaswanden voor het magazijn en andere veiligheidscomponenten voldoen aan de hedendaagse veiligheidsvoorschriften magazijn, zoals vastgelegd in de Europese Machinerichtlijn 2006/42/EC. Dit geldt voor zowel de standaardoplossingen als de oplossingen op maat. Hierdoor weet u zeker dat u iets aanschaft van hoogwaardige kwaliteit.

Inrichting magazijn

De basis voor de inrichting van uw magazijn, warehouse of distributiecentra is onze Messcher Guard veiligheidshekwerk (panelen en staanders). Door de unieke, modulaire constructie van panelen en staanders zijn de mogelijkheden voor maatwerk en standaardoplossingen onbeperkt. De panelen en staanders zijn geheel onderhoudsvrij, stofvrij en licht doorlatend. De panelen worden standaard voorzien van een grijze poedercoating RAL 7016. Uiteraard is het mogelijk om de gaaswanden in elke RAL-kleur laten poedercoaten. Ook over de montage hoeft u zich geen zorgen te maken. Ons montageteam is gespecialiseerd om uw locatie snel en vakkundig te voorzien van de juiste magazijnbeveiliging. Kortom: wij helpen u verder van A tot Z.

Ook interesse in magazijnbeveiliging?

Messcher gaaswandsystemen is geschikt voor beveiliging, afscheidingen en veiligheid in magazijnen, opslagruimtes en op bouwplaatsen. Wat uw wensen ook zijn: wij denken met u mee, adviseren u en hebben altijd een goede oplossing voor u op het gebied van magazijnbeveiliging. Wij leveren en monteren snel en vakkundig tegen een scherpe prijs. Bel vandaag nog voor meer informatie, wij helpen u graag verder.