Messcher heeft voor uw veiligheid altijd de juiste oplossing.

Offerte aanvragen

Palletstelling doorvalbeveiliging

Til de veiligheid van uw werkomgeving naar een hoger niveau en investeer in palletstelling doorvalbeveiliging. Mescher Pallet Guard doorvalbeveiliging is een zeer sterk systeem wat voorkomt dat ongelukken worden veroorzaakt door vallende goederen of materialen die per ongeluk van de liggers gestoten worden. Een echte aanrader om dus in te investeren, voor zowel uw eigen veiligheid als de veiligheid van uw werknemers op de werkplaats.

Panelen

Onze gaaspanelen vormen de basis voor de palletstelling doorvalbeveiliging. Deze zijn vervaardigd uit een gelast frame van koker 20x20x2 mm met daarin gelast gaas van 50x50x3 mm. Het systeem kan gecombineerd worden met vele afmetingen van palletrekken. De breedte van onze paneel is 2200 mm en 1100 mm en is in de hoogtes 750, 1000 en 1500 mm verkrijgbaar. De panelen zijn standaard verkrijgbaar in de kleur grijs RAL 7016. Dit is een neutrale kleur waar u makkelijk doorheen kunt kijken. Wilt u graag een paneel in een andere kleur? Geen probleem! Onze panelen kunnen in alle RAL-kleur of gegalvaniseerd geleverd worden, dus geef aan welke kleur u wenst en we maken het voor u mogelijk.

Consoles

Onze consoles, oftewel afstandhouders, kunnen in de maten 150, 200, 250, en 300 mm geleverd worden en passen vrijwel op iedere stelling staander. De console is robuust en heeft de mogelijkheid om de panelen te beschermen. Een belangrijk onderdeel van de palletstelling is dus de doorvalbeveiliging.

Systeem palletstelling doorvalbeveiliging

De panelen en onze consoles zijn gemakkelijk te monteren en passen op de meeste palletstellingen. Door ons unieke en tegelijkertijd doordachte systeem is onze doorvalbeveiliging 50% sneller te monteren dan andere systemen. Dit maakt onze palletstelling doorvalbeveiliging een erg gebruiksvriendelijk systeem.

Meer weten over palletstelling doorvalbeveiliging?

Wilt u ook graag de veiligheid op de werkplaats verhogen? En wilt u daarom graag meer weten over palletstelling doorvalbeveiliging? Of wilt u graag advies op maat, omdat u niet goed weet wat u precies nodig heeft? Wij raden u dan aan om contact met ons op te nemen. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en zijn een professionele partij die precies weet waarmee we de veiligheid van uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Onze specialisten geven u graag advies op maat en beantwoorden al uw vragen, zodat u een geschikte aankoop verricht. Bent u benieuwd naar het kostenplaatje van palletstelling doorvalbeveiliging? Wij stellen graag voor u een offerte op maat op, zodat u precies weet met welke prijs u rekening moet houden.