Messcher heeft voor uw veiligheid altijd de juiste oplossing.

Offerte aanvragen

Magazijn en industriele gaaswanden

Het veilig afschermen en/of opbergen van uw producten en het afschermen van machines is voor u van groot belang. De gaaswanden van Messcher bieden u een kosten efficiënte oplossing om op hoog niveau veiligheid te kunnen creëren in magazijnen, opslagplaatsen en andere industriële omgevingen. Ook kunnen onze gaaswanden gebruikt worden voor andere toepassingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld dierenverblijven en logistieke bedrijven. Met de gaaswanden van Messcher hebt u een duurzame en goedkope afscherming van goede kwaliteit.

Panelen

Messcher Guard panelen vormen de basis voor al onze gaaswanden, die gebruikt kunnen worden voor onder andere machineafscherming, scheidingswanden, industriewanden en magazijnwanden. Ook kunnen deze panelen gebruikt worden voor bijvoorbeeld doorvalbeveiliging, machine bescherming of gaaslegborden. Door de unieke constructie van panelen en staanders zijn de mogelijkheden voor maatwerk en standaardwanden zijn onbeperkt.

 

Onderhoudsvrij

De Messcher Guard panelen en staanders zijn geheel onderhoudsvrij, stofvrij en licht doorlatend. De standaardafwerking van onze gaaswanden en magazijnwanden is standaard verzinkt. Uiteraard kunnen wij deze gaaswand ook in elke RAL-kleur laten poedercoaten.

Mogelijkheden en combinaties

Onze panelen kunt u afnemen als losse onderdelen of als een compleet product voor bijvoorbeeld machinebeveiliging of machinehekwerk. Het modulaire hekwerksysteem kunt u laten fabriceren in combinatie met hoekprofielen, deuren, schakelaars, systemen tot toegangscontroles en inloopbeveiliging. Afhankelijk van de toepassing bepalen we samen met u de draaddikte en maaswijdte. Het systeem is flexibel, makkelijk te installeren en zeer sterk door het gepuntlaste draadgaas en sterk stalen frame. Messcher gaaswanden altijd de juiste oplossing voor uw wensen.

Meer weten over Messcher gaaswanden, magazijnwanden of gaashekwerk? Bel vandaag nog voor een afspraak.